Sposób przygotowania

1. Biszkopty podzielić na dwie części (będą wtedy 2 biszkopty czekoladowe i 2 żółte).
2. Ubić śmietanę, dodać rozpuszczoną żelatynę. Wymieszać.
3. Biszkopt czekoladowy skropić syropem brzoskwiniowym.
4. Na biszkopt nałożyć część bitej śmietany. Rozsmarować. Poukładać pokrojone w plastry banany.
5. Nałożyć biszkopt żółty, następnie śmietanę, banany (jw.)
6. Biszkopt czekoladowy, śmietanę, banany (jw.)
7. Nałożyć ostatni biszkopt. Cały tort posmarować bitą śmietaną.
8. Ozdobić jak na zdjęciu.

Komentarze

Nikt jeszcze nie skomentował. Bądź pierwszy !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !