Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

1. Biszkopty podzielić na dwie części (będą wtedy 2 biszkopty czekoladowe i 2 żółte).
2. Ubić śmietanę, dodać rozpuszczoną żelatynę. Wymieszać.
3. Biszkopt czekoladowy skropić syropem brzoskwiniowym.
4. Na biszkopt nałożyć część bitej śmietany. Rozsmarować. Poukładać pokrojone w plastry banany.
5. Nałożyć biszkopt żółty, następnie śmietanę, banany (jw.)
6. Biszkopt czekoladowy, śmietanę, banany (jw.)
7. Nałożyć ostatni biszkopt. Cały tort posmarować bitą śmietaną.
8. Ozdobić jak na zdjęciu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    pieknie wyglda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    lukoszek88

    Pyszniutki torcik mi wyszedł z twojego przepisu:) Dzięki :)
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    sliczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniały!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Ale cudeńko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    boski
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    przepiękny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    wygląda przepięknie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    wygląda ślicznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !