Sposób przygotowania

Mięso oprószyć solą czosnkową, posypać przyprawą i ziołami. Zrumienić ją mocno z każdej strony na oleju. Cebulę obrać, przekroić na 4 części, wrzucić do mięsa, lekko podsmażyć. Dodać kostkę mięsną, zalać wodą i dusić pod przykryciem do miękkości. W razie potrzeby dolewać więcej wody. Mąkę rozmieszać w 1/2 szklanki zimnej wody, zagęścić nią sos. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 2
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Słuszny kawałek mięska.Mniam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zamiast kiełbach kupnych smaczne do chlebka..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    wspaniała, oj skusiłabym się na kawałeczek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    dobry kawałek mięsa
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajny przepis. Prosty, a najeść się można nie z tej ziemi
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    piekna, a jaka rumiana
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszna szyneczka!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !