Sposób przygotowania

Brokuła dzielimy na mniejsze różyczki i gotujemy w osolonej wodzie na pół-miękko.

Układamy brokuła w salaterce, na nim rozkruszamy fetę i ser pleśniowy.

Migdały prażymy na suchej patelni aż się przyrumienią.

Z jogurtu, majonezu, wyciśniętego przez praskę czosnku oraz koperku, soli i pieprzu przygotowujemy sos, którym następnie zalewamy sałatkę.

Wierzch posypujemy płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wykwintna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !