Sposób przygotowania

Galaretkę żółtą rozpuszczamy w szklance wrzątku,miksujemy z połową jogurtu,przelewamy do miseczki i odkładamy aż stężeje,na nią wylewamy tężejącą galaretkę niebieską. Po całkowitym stężeniu wykładamy na środek tortownicy. Wokół deserku wylewamy galaretkę bursztynową zmiksowaną z drugą połową jogurtu. Kiedy stężeje,wylewamy na to ser biały zmiksowany z dwoma galaretkami cytrynowymi rozpuszczonymi w 600ml wrzątku. Posypujemy kokosem i wkładamy do lodówki na dwie godziny. Przetrzymujemy w chłodnym miejscu.
Do deserku można dodać też owoce.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super ciasto
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pięknie się prezentuje ,pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm pięknie wygląda a zapewne jeszcze lepiej smakuje;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    piękne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super ladny
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !