Sposób przygotowania

1) Herbatniki tłuczemy tłuczkiem do mięsa.
2) gruszkę obieramy i miksujemy
3) orzechy mielimy
4) śmietanę ubijamy i dodajemy na koniec ubijania łyżkę śnieżki
5) pomarańczę kroimy w plasterki
6) w wysokich szklankach układamy warstwy: gruszka, herbatniki, orzechy, bita śmietana, dekorujemy plastrami pomarańczy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetny deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    niam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysiu510

    pyszne, polecam, moje dzieciaki sie zajadały, szybko i tanie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    wygląda przepysznie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !