Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Margarynę posiekać z mąką, proszkiem do pieczenia, śmietaną i żółtkami. Wyrobić ciasto i wstawić na 40 minut do lodówki. Schłodzone ciasto podzielić na 3 części: 2/3 ciasta wyłożyć formę do pieczenia.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszniutkie,moje ulubione ciasto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pycha ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    uwielbiam plesniaka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie się upiekło
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    to było pierwsze ciasto które zrobiłam sama , aż strach pomyśleć kiedy to było ....:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    smak z dzieciństwa :) dawno nie jadłam :(
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    smak z dzieciństwa :) dawno nie jadłam :(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    mm extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubie takie placki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię taki pleśniak ale z owocami,pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !