Sposób przygotowania

upiec biszopt,przepis znajdziecie w mojej księdze,2 galaretki rozpuścić w połowie wody wg.przepisu na opakowaniu,ostudzić gdy zacznie tężeć zmiksować z serkami.,na wierzchu ułożyć delicje.Włożyć do lodówki.Rozpuścić następne 2 galaretki.Gdy stężeje wyjąc,ułożyć na nim owoce,mogą być z puszki lub świeże,zalać ostudzoną galaretką,włożyć ponownie dolodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    lubię takie ciasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Prosto i szybko
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszni w ygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    z chęcią zjadłabym nie tylko w niedzielę
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    z chęcią zjadłabym nie tylko w niedzielę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jakie pyszne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jakie pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !