Sposób przygotowania

Filety umyć, osuszyć. Czosnek obrać i zmiażdżyć z solą, natrzeć nim filety. Zioła i pieprz(po łyżeczce każdego) wymieszać ze sobą i posypać mieszanka filety, odstawić na co najmniej godzinę. Smażyć na oleju z obu stron, na średnim ogniu, drugą stronę pod przykryciem, całość smażenia zajmuje 15-20 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już czuję jak pachnie ziołami takie mięso
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    apetyczne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    dla mnie pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    aromatyczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszny, aromatyczny kurczak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !