Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć. W litrowym słoiku układać śledzie , pokrojoną w piórka cebulę i przeciśnięty czosnek. Gdy zapełnimy słoik zalewamy olejem i dodajemy ocet. Najlepiej smakują po minimum 3 dniach .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne są takie śledziki
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny śledzik
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    w oleju zwykle nie robię ale z czosnkiem chcę...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja zawsze robię w oleju:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetna rybka, kiedyś bardziej lubiłam w occie ale teraz zdecydowanie bardziej podchodzą mi w oleju
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Z czosnkiem warto wypróbować, bo jak do tej pory nie dodawałam czosnku do śledzi.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    uwielbiam śledzie
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    uwielbiam śledzie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    to coś dla mnie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    coś nowego.. super ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super śledzik
  • 1
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !