Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bezmięsny bigos

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1,5 kg
pieczarki 1 kg
przecier pomidorowy 1 szt
margaryna 1 szt
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw
cebula 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: bezmięsny bigos

Kroki postępowania

1
kapustę wypłukać zalać wodą i gotować do miękkości
Krok 1 - bezmięsny bigos foto
2
pieczarki pokroić i przesmażyć na kostce margaryny wraz z pokrojoną cebulą
Krok 2 - bezmięsny bigos foto
3
Ugotowaną lekko odcedzoną kapustę mieszamy z pieczarkami i przecierem
Krok 3 - bezmięsny bigos foto
4
Całość jeszcze chwilę gotujemy i doprawiamy do smaku
Krok 4 - bezmięsny bigos foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 02.09.2013 06:57
lubię taka kapustkę
SmacznaPyza 11.01.2013 19:42
bardzo smaczna kapusta z pieczarkami, ale bigos to na pewno nie
Wafelek2601 22.08.2012 09:19
Ciekawy przepis
Wafelek2601 22.08.2012 09:19
Ciekawy przepis
Wafelek2601 22.08.2012 09:19
Ciekawy przepis
ben-ka 12.04.2012 13:25
z pieczarkami pyszna.
irenka 19.03.2012 19:31
coś dla mnie
traktorek 18.03.2012 22:21
dobre na piątek
mimi 12.03.2012 22:42
super,na pewno smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak