Sposób przygotowania

Warzywa obieramy i kroimy w grubszą kostkę. Jeśli fasolka jet mrożona, to podgotowujemy ją wcześniej. Na rozgrzanym oleju smażymy najpierw cebulę z papryką, potem dodajemy pieczarki oraz cukinię. Na koniec do warzyw dajemy pokrojone pomidory. I na sam koniec fasolkę. Można dla smaku dodać kostkę rosołową i podlać warzywa wodą. Jeśli pomidory mają mało soku, to dla lepszego aromatu i smaku można dodać nieco koncentratu. Całość doprawiamy solą i pieprzem, a na koniec wciskamy ze 2-3 ząbki czosnku. Wedle upodobań.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    bez mięsa też można jak widać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Z fasolką - super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !