Sposób przygotowania

Paprykę i papryczkę chili dokładnie umyć.Po umyciu i usunięciu pestek zmiksować razem z wędzonym łososiem,obranym i posiekanym czosnkiem.Pastę przełożyć do miseczki.Dodać 3 stołowe łyżki twarożku śmietankowego,bardzo drobno posiekany świeży koperek,szczyptę pieprzu.Wszystkie składniki wymieszać.Pasta z łososia nadaje się krakersy,bądź świeże pieczywo.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    takiego połączenia nie próbowałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    Lubie takie pasty
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna do mojego świeżo pieczonego chlebka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !