Sposób przygotowania

Bułkę czerstwą namoczyć w wodzie, wycisnąć, dodać do mięsa. Cebulę pokroić w drobniutką kosteczkę, czosnek wycisnąć przez praskę. Wszystkie składniki ze sobą wymieszać, dodać 1 jajko, doprawić do smaku przyprawami. Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju. Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Smaczny i szybki obiad:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wyśmienite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    bardzo lubie mielone:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    oj uwielbiam je, a czasem dla odmiany dodaję do nich zielony groszek i marchewkę :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    jak u mamy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    po prostu uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    Moje ulubione:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    klasyczny mielony, a każdy go tak bardzo lubi :) MNIAM
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    moje ulubione :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !