Sposób przygotowania

Cebulkę zeszklić na masełku, dodać kurki i podsmażyć razem, następnie dodać jajka i usmażyć jajecznicę nie do końca ściętą.
Doprawić solą i pieprzem

SMACZNEGO

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    mam pytanie - dlaczego kurki blanszowane? wymogi pory roku tzn. były też mrożone czy jakiś inny powód?
  • -1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    tak, są z mrożonych, o świeże teraz raczej trudno:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    już niedługo będą i świeże:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    no tak, rozumiem - właśnie dlatego pytałam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    lubię taką jajeczniczkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    uwielbiam...
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    mniam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !