Sposób przygotowania

Fileta kroimy w grubszą kostkę. Ogórki, pieczarki, cebulę oraz paprykę również w grubszą kostkę, tak aby łatwo nadziała się na patyczki od szaszłyków. Nabijamy kolejno na patyczki składniki, obsypujemy przyprawami i wstawiamy do piekarnika na jakieś 30 minut. Szaszłyki można podawać z ryżem i ulubioną surówką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    robię podobne - nie wiedziałem że są dietetyczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo takie lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    niedługo sezon grillowy, więc będą jak znalazł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !