Sposób przygotowania

Pangę rozmrozić, umyć i osuszyć.
Przekroić na dwie części.
Każdy kawałek oprószyć solą i pieprzem, polać sosem teriyaki i odstawić na około 20-30 minut.
Gdy ryba się zamarynuje obtoczyć każdy kawałek w mące kukurydzianej i smażyć na złoty kolor z obu stron.
Na drugiej patelni rozgrzać masło, wrzucić pieczarki pokrojone na ćwiartki ( jeżeli są duże to pokroić na więcej części ).
Dodać cebule pokrojoną w sporą kostkę i smażyć około 5 minut.
Posolić i popieprzyć, wlać śmietankę i mieszając zagotować sos.
Na koniec przełożyć na pieczarki usmażoną rybę, bardzo delikatnie wymieszać i dusić około 3 minuty.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wygląda bardzo apetycznie. Chyba wproszę się na obiad:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Jeśli można użyć innej ryby niż panga, to ja chętnie wykorzystam ten przepis. ???
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    bardzo apetyczne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Myślę ze każda inna będzie smaczna :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    na pewno

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !