Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Z małej kapusty wykroić głąb, liście ostrożnie rozdzielić. Ściąć zgrubiałe nerwy liściowe aby się łatwo zawijało gołąbki. Przygotowujemy pojemniki parowara, do 3 wkładamy liście kapusty, a do pojemnika do gotowania ryżu 2 torebki ryżu, gotujemy wszystko na parze


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Gołąbków nie potrafię sobie odmówić...
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    ja też nie!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Na parze gołąbków jeszcze nie gotowałam. Muszę to nadrobić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    miałem taki sam parowar ale się pozbyłem. Domywanie tych dziurek zajmowało tyle czasu co gotowanie :o) Teraz króluje w kuchni szybkowar :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    gotowanie na parze sprawi, że gołąbki nabiorą nowego smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !