Sposób przygotowania

Mięso przekładamy do miseczki dodajemy poszatkowaną umytą i sparzoną kapustę dodajemy wszystkie przyprawy i jajko, posypujemy troszkę bułką tartą i to musimy wymieszać dokładnie ręką , następnie formujemy kotleciki i obtaczamy w bułce tartej i smażymy na gorący tłuszczu na malutkim ogniu, możemy podawać z ziemniakami lub kaszą gryczaną .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    fajny przepis na obiad zamiast standardowego schabowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !