Sposób przygotowania

czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej,deskę do krojenia owinąć folią spożywczą i wylać na nią rozpuszczoną czekoladę następnie wstawić do lodówki aby zastygła,żelatynę rozpuścić w małej ilości wody,śmietanę ubić na sztywno z cukrem pudrem i śmietan-fixem,dodać jogurt i rozpuszczoną czekoladę i dokładnie wymieszać,na koniec wlać likier miętowy ponownie wymieszać.schłodzoną czekoladę wyjąć z lodówki foremką wyciąć serduszka i przekładać je musem miętowym udekorować listkami mięty.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    ciekawe...
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię takie zestawienie smaku...
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !