Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrami ,jajkami na gładką masę.Na koniec ciasto wymieszać z mlekiem i przesianymi mąkami z proszkiem do pieczenia .Wszystkie składniki na kruszonkę włożyć do miski i wyrobić palcami na kruszonkę .2/3 części kruszonki wyłożyć na dno średniej wielkości blaszki (24cm na 26cm) wyłożonej papierem do pieczenia.Kruszonkę palcami docisnąć do dna ,potem na całość wyłożyć ciasto i wyrównać .Na cieście ułożyć jedno przy drugim kawałki obranych jabłek .Na jabłka posypać pozostałą kruszonką. Piec w 160 stopniach przez 40-50 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    pycha
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubię takie
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !