Sposób przygotowania

Liście zielonej sałaty, masłowej sałaty ciemnofioletowej wraz z liśćmi rukoli i roszponki myjemy i szarpiemy. Ogórek szklarniowy myjemy, obieramy i kroimy w kostkę. Rzodkiewki również myjemy i kroimy w kostkę. Ser feta odcedzamy i także kroimy w kostkę, ale drobniejszą. Wszystkie składniki dobrze mieszamy, a na koniec doprawiamy do smaku pieprzem, solą oraz niedużą ilością cukru, zalewamy olejem i ponownie bardzo dobrze mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    justynab1903

    uwielbiam takie sałatki :)
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    suuuuper
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !