Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

CIASTO:
250 g mąki tortowej
1 łyżeczka proszku do pieczenia
150 g margaryny
60 g cukru pudru
2 żółtka

DODATKOWO;
1 puszka gotowej masy makowej
3 żółtka
1 łyżka prawdziwego miodu
2 jabłka.

PIANA:
5 białek
150 g cukru kryształu
1 budyń śmietankowy

margaryna i bułka tarta do formy


Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    Jako czwarty krok powinno być wyłożenie pokrojonych w plastry jabłek na mase makową .
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    uf weszło z tą edycja jest cos nie tak...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczne ciasto!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Makowiec to moje ulubione ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pomysłowo i szybko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Wygląda apetycznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    U mnie makowiec zawsze ma wzięcie:}
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    takiej wersji jeszcze nie znałam
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    takiego nie jadłam, ale chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacyjny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !