Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę.Parówki pokroić i podsmażyć z mięsem na odrobinie oliwy. Jak się mięsko przyrumieni ,dodać opłukane gałązki majeranku ,pokrojone ziemniaki i smażyć przez ok. 5 minut. Wszystko doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem.Smażyć pod przykryciem do miękkości. Należy często mieszać,aby całość ładnie się przyrumieniła .To danie najlepiej smakuje z pikantnym ketchupem .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    proste i smaczne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    niezle:)
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    super:)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    oo fajne połączenie ziemniaczków i mięsa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !