Sposób przygotowania

- 4 łodygi selera naciowego
- 1/2 cukinii dużej (około 800g)
- mała zielona papryka
- 500ml wywaru
- 1 łyżka masła

- 100ml słodkiej śmietanki 18%
- 100g ryżu białego

Z selera naciowego wykorzystaj łodygi, pokrój w talarki. Cukinię umyj i wydrąż, krój ze skórą. Paprykę pokrój na 8 części i wydrąż.
Warzywa gotuj w wywarze aż zmiękną (około 20 min), zmiksuj blenderem. Podawaj np z ryżem jaśminowym i śmietaną słodką.
Lekkie i bogate w aromaty:)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    super !
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    jaka fajna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    przepięknie podane :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !