Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Rozwijamy arkusz ciasta francuskiego.
Nakłuwamy widelcem.
Szynkę i ser kroimy w kostkę, szczypior siekamy.
Rozsypujemy po całej powierzchni pokrojone składniki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    Musi być smaczne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    jest- zjedliśmy na jednym posiedzeniu:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cris04

    Ostatnio robiłam w ten sposób pizzę ,trochę więcej pracy ,ale efekt też fajny.Teraz wypróbuję" francuza"
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    Wygląd zachęca do wypróbowania :-) Piękne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !