Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Szczypiorek cienki 1 wiązeczka
majonez tradycyjny 4 łyżki
piprz do smaku
sól do smaku
ser gouda 15 dag
jajko ugotowane na twardo 8 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna

Jajeczka ugotowane na twardo ścieram na tarce z grubymi oczkami,ser żóty również ścieram na tarce,szczypiorek siekam drobniutko.Wszystkie składniki łączymy ze sobą,dodajemy majonez,doprawiamy pieprzem i solą do smaku.Pyszna pasta jajeczna gotowa,idealna do każdego pieczywa,ja aktualnie jadam z lekkim pieczywkiem:-)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 30.06.2013 12:41
często robię bardzo smaczna
Jodaj 15.04.2013 20:06
bardzo lubię takie typu pasty :) ta jest pyszna
krystyna330 13.03.2013 12:42
Pysznie wygląda, a pewnie jeszcze lepiej smakuje
dianix 01.10.2012 21:44
dokaldnie dobra
gusia1000 10.08.2012 20:22
Zawsze jest dobra.
zdzichu 02.04.2012 18:25
smaczna
Marzena34 30.03.2012 19:08
dzięki za wspaniały przepis,moja rodzinka zachwycona-wypróbowałam i polecam
Norgiusz 25.03.2012 10:20
dobra
Norgiusz 25.03.2012 10:20
dobra
RenataZ-et 23.03.2012 21:53
świetna jest ta pasta
Angelika10 20.03.2012 19:16
super
Ada-Gaba 20.03.2012 08:04
świetna
m1monika 17.03.2012 23:05
pyszna
kate.500 15.03.2012 07:24
super pycha
Wacław 12.03.2012 09:03
pyszne sniadanko !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak