Sposób przygotowania

mięso umyć pokroić w kostkę posypać przyprawą do mięsa wieprzowego oraz kucharkiem polać olejem i odstawić w chłodne miejsce najlepiej na noc,rozgrzać olej wrzucić przyprawione mięso obsmażyć na złoty kolor dodać obrany czosnek podlać wodą i gotować do miękkości na koniec w naczyniu wymieszać mąkę z odrobiną wody i zagęścić sos jeśli trzeba to doprawić do smaku solą,podawać z ziemniakami,kaszą,ryżem lub makaronem oraz surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    uwielbiam z ziemniaczkami i do nich jakas super surówka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię taki gulasz
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    lubię gulasze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !