Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Filety z dorsza dzielimy na porcje. Równie dobrze można użyć innej ryby- mintaja, mirunę. Porcje filetów skrapiamy sokiem z cytryny, oprószamy przyprawą do ryb, solą, pieprzem. Ja używam dużo przypraw, ponieważ preferuję wyraźne smaki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda kusząco:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo apetycznie wygląda Twoja rybka, lubię taką w chrupiącej panierce
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam taką rybkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !