Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ryby po oczyszczeniu skrapiamy sokiem z cytryny, następnie oprószamy solą morską, pieprzem ziołowym i pieprzem czarnym mielonym. Sokiem z cytryny skrapiam obficie wnętrze ryby. Możemy użyć również specjalnej mieszanki przypraw do ryb.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    lubię rybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    Bardzo lubię te słodkawe mięsko karasi,żeby tylko miały mniej ości...:)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ale fajniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię takie smażone ryby
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo dobre rybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Pyszne jedzonko :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !