Sposób przygotowania

Kapustę pekińską kroimy drobno. Pora kroimy w półplasterki. Marchewki, ogórki i jabłko ścieramy na tarce jarzynowej o grubych oczkach. Przygotowujemy sos mieszając ze sobą: olej, sok z cytryny, bazylię, sól, pieprz czarny mielony i pieprz ziołowy mielony. Tak przygotowanym sosem polewamy surówkę. Przygotowujemy na około 30 minut przed podaniem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    uwielbiam surówki
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Rzeczywiście smaczna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Też bardzo taką lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !