Sposób przygotowania

Udka umyć osuszyć, natrzeć solą. Czosnek zmiażdżyć natrzeć nim i ziołami udka odstawić na godzinę. Mięso dusić na oleju około 45 minut obracając je na drugą stronę. Podawać z ziemniakami i sezonową surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    na pewno super smakuja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    na pewno super smakuja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sonia_Lisek

    prosty i szybki obiad:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    aPETYCZNE
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mniam mniam :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    bardzo fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    rewelacyjnie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszność
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię takie udko zjeść

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !