Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Jabłka obieramy, ścinamy wierzch i wydrażamy gniazda nasienne. Układamy w tortownicy. Do każdego jabłka wkładamy po łyżeczce dżemu. Jeśli macie słodkie jabłka wybierzcie kwaśny dżemu lub powidła. Jeśli używacie kwaśnych jabłek weźcie słodki dżem


Komentarze

  • 8
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Bardzo sprytny pomysł
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Duuużo jabłuszka.Pycha! A jabłka włożyłabym po wlaniu ciasta na tortownicę.Wtedy na pewno się nie przesuną podczas wlewania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !