Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś ze szpinakiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś
szpinak mrożony
czosnek
cebula
makaron
śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś ze szpinakiem

Bardzo popularne połączenie. I bardzo smaczne.

Na patelnię wlałam odrobinę oliwy i kiedy była gorąca wrzuciłam posiekaną cebulę. Po 2-3 minutach dodałam mrożony szpinak i dusiłam, aż się rozmroził. Dodałam filet łososia pokrojony w kostkę, sprasowany czosnek i sól. Dusiłam 8 minut, na koniec dodałam łyżkę śmietany.

Podałam z makaronem farfalle.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

msmariusz 09.03.2012 21:30
szybko i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak