Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewana cukinia

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 1 szt
jajko 1 szt
mięso mielone 30 dkg
cebula 1 szt
bulion drobiowy 1/2 l
sól, pieprz
oliwa 3 łyżki
ser gouda 4 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewana cukinia

Cebulę obrać,pokroić i podsmażyć na oliwie. Do mięsa dodać jajko oraz podsmażoną cebulę,posolić,popieprzyć. Cukinię umyć,przekroić wzdłuż na pół,wydrążyć środek i napełnić farszem. Posypać startym serem po czym w naczyniu żaroodpornym zapiekać ok 40minut w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 23.07.2012 15:51
pycha
Gosia20 20.07.2012 09:35
super
ziutula
ziutula 15.07.2012 19:19
lubię taką cukinię
traktorek 20.06.2012 07:58
pyszności
Katarzyna56 26.04.2012 16:59
Extra
krokodyl 20.03.2012 14:20
CHYBA SIĘ WYLOGUJĘ, BO CZYTAJĄC TWOJE PRZEPISY GŁODNA SIĘ ROBIĘ
Ewa/kalapurtka 09.03.2012 20:35
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak