Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Do garnka wlać 1 litr wcześniej ugotowanego rosołu, dodać kartofle pokrojone w drobną kostkę, gotowane warzywa, liść laurowy, ziele i ziarnisty pieprz, gotować 15 minut.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    Pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wspaniała zupka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    pysznosci;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    pysznosci;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zdjęcia trochę zaparowały ale zupę ze spokojnym sercem polecam. Jest prosta w wykonaniu i gdy nie mamy pomysłu na kurki jest świetnym rozwiązaniem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !