Sposób przygotowania

Biszkopty delikatnie zmoczyć w likierze kawowym i ułożyć w formie do ciasta (kamionkowej lub silikonowej).
Galaretkę malinową rozpuścić zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Do ubijanej śmietany, dodać dwie duże łyżki serka marscapone, następnie dodać lekko tężejącą galaretkę; wymieszać wszystkie składniki delikatnie łyżką.
Biszkopty delikatnie zmoczyć w likierze kawowym i ułożyć w formie do ciasta (kamionkowej lub silikonowej).
Galaretkę malinową rozpuścić zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Do ubijanej śmietany, dodać dwie duże łyżki serka marscapone, następnie dodać lekko tężejącą galaretkę; wymieszać wszystkie składniki delikatnie łyżką.

Spróbuj również

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !