Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot wieloowocowy z rabarbarem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rabarbar 3 sztuki
czarna porzeczka szklanka
czerwona porzeczka szklanka
agrest szklanka
woda 4 litry
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot wieloowocowy z rabarbarem

Zagotować wodę, w między czasie obrać owoce a rabarbar pokroić w kosteczkę.Owoce umyć i wrzucić do wrzątku, posłodzić. Kompot doprowadzić do wrzenia i zdjąć z palnika by owoce się nie rozgotowały, wystudzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 31.01.2011 09:22
wygląda śietnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak