Sposób przygotowania

Z maki, mleka, 2 jajek i szczypty soli zrobić ciasto naleśnikowe.
Ciasto wlewać porcjami na patelnię i smażyć z obu stron złote naleśniki- odstawić do wystygnięcia.
Suszone grzyby wcześniej namoczyć- odcisnąć- poszatkować.
Na rozgrzanym maśle usmażyć posiekaną cebulę, pieczarki i grzyby- przyprawić do smaku.
Masę grzybową nakładać na naleśniki- zwijać- obtaczac w roztrzepanym jajku i bułce tartej- smażyc na złoty kolor na oleju.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    moje ulubione!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    aż robię się głodna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    świetne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie z barszczem- super jedzonko..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo dobre ,mniam !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszne krokiety
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Robię też takie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    też takie robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !