Sposób przygotowania

Schłodzone masło siekamy z mąką, sezamem i szczyptą soli, wbijamy jajko i szybko zagniatamy jednolite ciasto a następnie wstawiamy je do lodówki na godzinę.

Foremki do tartinek wylepiamy ciastem i pieczemy w 180 C przez ok 10 minut.

Po ostygnięciu każdą tartinkę smarujemy serkiem i dekorujemy warzywami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tylko zajadać te pychotki kolorowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne- pięknie wygladają
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Pomysłowe:):)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    świetne na imprezę np imieniny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !