Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka z pietruszką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
natka pietruszki 1/2 pęczka
majonez wg uznania
sól do smaku
pieprz do smaku
żółty ser starty 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka z pietruszką

Jajka ugotować na twardo, wystudzić i przekroić na połowy. Wyjąć żółtka i rozgnieść je widelcem. Dodać opłukaną i drobno pokrojoną natkę pietruszki. Dodać ser i majonez. Majonezu dajemy tyle by połączył składniki. Wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Przygotowany farsz nakładać na połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 09.03.2012 13:24
smaczne jajka
anja3107 09.03.2012 12:14
świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak