Sposób przygotowania

1 szklanka mleka
3/4 szklanki cukru
1 budyń śmietankowy
20 dag kokosu Te 4 składniki zagotować razem i wystudzić
25 dag masła utrzeć i dodawać do niego wystudzony krem.
Sposób przekładania:
wafel
powidło śliwkowe
wafel
1/2 masy
delicje wiśniowe ( 25 sztuk)
1/2 masy
wafel
powidło śliwkowe
wafel
Wafel po wierzchu ozdobić rozpuszczoną czekoladą lub polewą czekoladowo-orzechową.

Komentarze

  • 6
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    Musi być bardzo pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !