Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyczki błękitne

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pleśniowy ser 20 dkg
suszone morele 5 dkg
suszone śliwki 5 dkg
suszone figi 5 dkg
winogrona zielone 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyczki błękitne

WInogrona umyć i osuszyć. Figi pokroić na kawałki o podobnej wielkości jak morele i śliwki. Ser pokroić w kostkę. Na wykałaczki nabijać na zmianę kostkę sera i suszony owoc lub 1 winogrono, tak, aby powstały miniaturowe szaszłyki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 23.12.2011 10:58
extra
ElizaT 18.01.2011 00:11
ciekawe ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak