Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso mielone wymieszać z jajkiem, parmezanem, szczypiorkiem, Kucharkiem i bułką namoczona w mleku.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    pyszne wnętrze :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne do kanapek...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    fajnie wygląda
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    ładnie wygląda
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    muszę kiedyś spróbować to zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo apetycznie wygląda Twoja pieczeń. Aż chce się jeść.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Zjadłabym takiej chociaż plastereczek.
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Smaczniutkie mięsko i ciekawie się prezentuje.
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    pyszna,przepis zabieram
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    kupiłam to , dziękuję!
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    mięsko pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda
  • 4
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    wspaniała rolada mięsna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    smaczna i na zimno i na gorąco ):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    brzmi pysznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetnie wyszła
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetycznie wygląda
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z serem jeszcze nie robiłam tylko zawsze z jajem ...dzięki za pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    bardzo ciekawa,muszę spróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    LoLa

    tez taka robię i jest pyszna na ciepło i na zimno
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo lubię,takie swojskie pieczone mięsko.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    wygląda przepysznie i pewnie tak smakowała :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm pyyycha!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo apetycznie wygląda,fajne domowe mięsko -lubię na zimno do pieczywa:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    smaczny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !