Sposób przygotowania

Piekarnik rogrzać do 200-215 C. W międzyczasie ziemniaki umyć, wyszorować i naciąć co kilka cm(trzeba uważać, aby ziemniaki się nie rozleciały). Każdy ziemniak przyprawić i owinąć w folię alumioniową. Przed włożeniem do piekarnika każdy ziemniak nakłuć wykałaczką. Piec około 1 godzinę (aż ziemniaki będą miękkie). Przed podaniem na każdego ziemniaka położyć kawałek masła ;) Dzieki temu ziemniaki nie będą suche!
P.S. Takie ziemniaczki podałam z sadzonymi jajkami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    roboking

    smacznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !