Sposób przygotowania

Cebulę rozbijamy , grzyby siekamy. Na maśle lekko zasmażamy cebulę, gdy się zeszkli dodajemy posiekane kurki i razem zasmażamy około 10 min, podsypujemy mąką i często mieszając, podsmażamy raz jeszcze. Zasmażkę dodajemy do rosołu mieszając by nie powstały grudki, zagotowujmy 4 minuty. Po zestawieniu z ognia łączymy ze spienioną śmietaną, dodajemy masło. Makaron gotujemy i podajemy z przygotowaną zupą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam kurki a zupa grzybowa ulubiona:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    jeszcze nie jadłem takiej ale zapowiada się apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bas113

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !