Sposób przygotowania

Bułki przekroić, posmarować masłem, ułozyc po liściu umytej sałaty. Paluszki rybne podsmażyć na oleju. Na każdej bułce ułożyć po 2 paluszki, plasterek pomidora oraz kilka plastrów ogórka, polać ketchupem, przykryć drugą połówką bułki.

Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    wyśmienity pomysł!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wspaniałości
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie jedzonko ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zdjęcie mówi za siebie - pychotka !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !