Sposób przygotowania

Wiórki kokosowe i płaty migdałów zmiksować z mlekiem kokosowy.Po zmiksowaniu przetrzeć przez sito.Schłodzić na około godzinę w lodówce.Białą czekoladę rozpuścić w garnuszku dodając 1/2 kostki masła.Po rozpuszczeniu zdjąć garnuszek z ognia,wlać likier kokosowy i wymieszać składniki i ostudzić. Z masy kokosowo migdałowej formować małe kuleczki.Kuleczki obtaczać w czekoladzie.Gotowe kuleczki wykładać na pergamin i chłodzić w lodówce do zastygnięcia czekolady.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    można się miło zasłodzić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !