Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twarożek z rzodkiewką do bagietki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
Pieprz biały mielony Prymat 2 szczypty
sól do smaku
sos sojowy 1 łyżka
ser biały twarogowy 200 (chudy)

Przepis i sposób przygotowania na: Twarożek z rzodkiewką do bagietki

Serek twarogowy mieszam z sosem sojowym. Doprawiam solą oraz pieprzem białym. Rzodkiewkę drobno kroję. Dodaję do serka i ponownie mieszam. Wybornie smakuje ze świeżą bagietką. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 24.02.2013 20:33
uwielbiam
Mirka-Ludomila 26.09.2012 09:39
musi być dobre
kasiaw 02.04.2012 20:17
super
Grażyna13 24.03.2012 11:54
Pyszny :)
Mariusz10 16.03.2012 21:38
smaczne śniadanie
BernadettaP 10.03.2012 10:30
Jeszcze tylko troszkę kiełków i jestem w niebie :)
pacpaw 09.03.2012 21:50
@kuklik ostatnio odkryłem na nowo smak tego sosu. Jest lekko słodkawy w połączeniu ze smakiem słonym także pasuje w wielu daniach nadając ciekawszego smaku
Jolanta_P-S 09.03.2012 19:45
ostatnio robiłam podobny
novita26 09.03.2012 10:05
super
novita26 09.03.2012 10:05
super
kuklik 09.03.2012 08:12
sos sojowy mnie zaskoczył
gosia47-47 08.03.2012 19:38
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak