Sposób przygotowania

Chleb pokroić w kostkę i namoczyć w bulionie. Następnie dobrze odcisnąć i przełożyć do miski. Dodać posiekaną cebulkę, jaja i przyprawić do smaku. Dobrze wymieszać.
Z masy uformować małe kotleciki i obtaczać w bułce tartej, a następnie usmażyć z obu stron na rumiany kolor.
Podawać z sosem pomidorowym lub grzybowym.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    borys

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    warto wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    muszę spróbować Twojego przepisu :)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !