Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona 0,5 szt
cebula biała 1 szt
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Czerwono kapustę drobno kroimy i wrzucamy na osolony wrzątek.Gotujemy kilka minut.Odcedzamy na sito i skrapiamy octem. Studzimy, dodajemy poszatkowaną cebulę, doprawiamy solą , pieprzem i polewamy odrobiną oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pietruszka 10.07.2012 08:56
super
Emiliozo 13.04.2012 20:38
moja uulbiona
staropolanka5 08.03.2012 22:52
z czerwonej bardzo lubie
staropolanka5 08.03.2012 22:52
z czerwonej bardzo lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak